2013. aug. 24.

Kritika#52+ Vintage képek

Lucy Hope- Change Your Life

Kinézet:

Fejléc: A fejléced valahogy nem nyerte el a tetszésemet. Ennek oka, pedig, hogy nincs semmi szín világa, csak össze vannak dobálva a képek és az a csók sem illik oda. Egyszóval: Csúnya. Ajánlom, hogy kérj egy újabb fejlécet, és a blogon lévő színek domináljanak, valamint egyforma nagyságú képeket választani a szereplőkről, hiszen ez nagyon fontos. Továbbá a blog címének a betűtípusát is váltsd át valami szebb és olvashatóbbá.

Háttér: A háttér egyáltalán nem illik a fejléchez, de ha a fejlécet cseréled, és ilyen sötét árnyalata lesz, akkor jobban fog kinézni. A sablont sürgősen cseréld le, mondjuk a Simple-re.

Modulok: A modulokkal nekem nincsen nagy gondom, de ezt a rikító pink színt, és a betűtípust lecserélném. Valamint, a chat állítsd átlátszóvá. Ezt a lányt vagy mit, amire ha rákattintasz felugrik a blog tetejére nem tudtam, hogy hova soroljam, de a végén a modulokhoz került, mivel ott van. Tehát ezt vagy cseréld le valami sokkal szebbre, vagy csak töröld, mert szerintem ez a felugró hülyeség (bocsi a szótárért) egyáltalán nem hasznos.

Betűtipusok: Sem a fejléc, sem a modulok sem a bejegyzések betűtipusa nem tetszik. Váltsd le valami, írottabbra, hisz' ez így rontja az összhatást.

Színösszetétel: Meg kell találd a neked legjobban tetsző színt hoyg az domináljon az egséz blogon, mert ez így most nagyon csúnya.

Történet:

Alapsztori: A főszereplő, Lucy Hope, a szüleivel és testvéreivel elköltözik , Grandy City-ből New York-ba. A lány összeomlik. A repülő felszállása előtt még ordítozott az anyukájával, az ajtókat csapkodta, egyszóval: Kiborult. Viszont, a felszállás után, már az anyukáját ölelgeti, és bocsánatot kér, azután újra öszeveszik az apjával. Ez így nem is lenne baj, HA leírtad volna a lány érzelmeit. Hogy gondolkodott és, próbálta pozitívan felfogni a dolgokat, vagy mit tudom én. De, te nem írtál semmilyen leírást, ezért zavaros ez az egész. 
2 hét múlva, Edward a fuvarosuk felhívja Lucy-t, hogy elmondja, hogy a fia, Dave is abba az iskolába fog járni, mint Lucy. A lány újongani kezd, és zavarba jön, pedig még nem is látta a gyereket. Amikor végre megismerkednek, Lucy mégjobban "beszerelmesedik". Elköszönnek és a fiú egy puszit nyom az arcára. Amikor ezt olvastam, amolyan WTF arcot vágtam. Egy napja ismerik egymást erre, a pasi már megpuszílja... Viszont nagyon tetszett, ami a végén kiderült, hogy Dave kell töntsön arrol, hogy a lány életben marad-e. Kezd érdekes lenni a történet.

Fogalamzás: Lenne még mit korigálni rajta. Minden esetre, olvass több könyvet.

Helyesírás: Eléggé sok helyesírást találtam, köztük ilyeneket is: A szobámba
Ennek a helyes változata: A szobámban
Figyelj jobban a helyesírásra, mert az nagyon fontos!

Vintage képek:
(Van köztük PNG is)
























 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése